AccuCompany Testcenter

Branduren LED riem voor harlopers en wandelaars

De nieuwste LED riemen met lichtfiber geven extreem veel licht in donkeren dagen. Als hardloper, fietser of wandelaar wordt je direct gezien door andere verkeersdeelnemers. De LED riem is ook nog eens milieu vriendelijk door de oplaadbare batterij.

Voor de extreme sporter testen we hier de gebruiksduur op 1 batterij lading. De LED band heeft 2 gebruik standen: Continue licht en knippermode. Onderstaande lichtmeting is uitgevoerd in continue licht modus.

Branduren LED riem op 1 batterijlading
Branduren LED riem op 1 batterijlading

De LED-band heeft ook een knippermodus die 48 uur knippert op 1 batterijlading.

Meer informatie over dit product lees u in de webwinkel van AccuCompany

 

AccuCompany meet de conditie van uw fietsaccu

Hebt u twijfels over de prestaties van uw fietsaccu? Wij testen de accu in ons test-center. Uw fietsaccu wordt geheel opgeladen met uw eigen lader, Waarna wij de accu ontladen op ons testapparaat. Zo zien we het spanningsverloop tijdens het ontladen en wordt de resterende capaciteit aan het eind van de meting zichtbaar.

Ontlaad grafiek van een 12 Ah fietsaccu
Ontlaad grafiek van een 12 Ah fietsaccu

 

AccuCompany werkt continue aan verbetering van de productkwaliteit. Nieuwe producten worden regelmatig op de proef gesteld in ons test-center. Een aantal resultaten delen we graag met u:

Capaciteit meting 14500 Li-ion Ultrafire batterij

De veelbelovende Ultrafire Li-ion batterij heeft volgens opschrift een capaciteit van 1200 mAh. Aangezien geen enkel ander merk deze batterij kan leveren met deze hoge capaciteit, gaat AccuCompany graag de beproeving aan. De batterij wordt in ons testcenter opgeladen met een Nitecore lader voor Li-ion batterijen. De ontlading van de batterij op 400 mA verloopt via onderstaande grafiek:

Ultrafire Test

Conclusie:

  • Helaas wordt de opgegeven capaciteit niet behaald.
  • De gemiddelde spanning is met 3,31 volt, aan de lage kant voor een Li-ion accu.
  • De capaciteit behaald krap 400 mAh.

Bent u op zoek naar een betere versie van de Li-ion 14500 batterij, kijk dan eens naar de cel van Trustfire