Fietsaccu voor Robotica

Steeds meer klanten van AccuCompany zijn op zoek naar specifieke energie oplossingen voor een machine of aandrijving daarvan.

Wij zoeken voor onze machine een betrouwbare Li-ion accu. Deze moet afneembaar zijn voor service doeleinden en 400Wh met piekstromen tot 12 ampere kunnen leveren.

Dat soort aanvragen hebben we het liefst. We kijken eerste naar de standaard oplossingen die voorhanden zijn. Dit is voor de klant de goedkoopste oplossing. De specifieke klantwensen combineren we met bestaande oplossingen.

Van fietsaccu naar Robot accu

Ik dit geval hebben we een klantspecifiek accupakket gemaakt en deze in een bestaande behuizing geplaatst, die ook wordt gebruikt bij elektrische fietsen. De juiste combinatie van Li-ion cellen en elektronica zorgt ervoor dat de prestatie van de batterij voldoet aan de toepassing van onze klant. Het toepassen van standaard oplossing is niet alleen gunstig in prijs, ook de levertijd is aanzienlijk korter. Veel standaard onderdelen als behuizingen, cellen en BMS heeft AccuCompany op voorraad of zijn snel leverbaar via onze vast leveranciers.

Ben je op zoek naar een mobiele energie oplossing, dan horen wij het graag.

Facebooktwitterlinkedin