Kerstlampjes LED zuinig met energie

Kerstverlichting

De meeste kerstlampjes worden tegenwoordig gemaakt in LED verlichting. Het voordeel van LED lampjes is dat LED weinig energie verbruiken en goed presteren in vochtige omstandigheden. Echte nadelen hebben de LED lampjes niet, hoewel niet iedereen de witte kleur mooi vindt. Tegenwoordig worden de kerstlampjes in alle mogelijke kleuren gemaakt, dus ook in de oude ‘gloeilamp’ sfeer van vroeger.

LED Kleur

De LED lampen worden gemaakt in verschillende kleuren. De kleur van de LED wordt uitgedrukt in Kelvin, waarbij een hoge kleurtemperatuur staat voor een koude (wit tot blauw) kleur, die een kleur waarde van 6000 tot 7000 Kelvin heeft. Naarmate de kleurtemperatuur lader wordt, geeft de led een warme / gele kleur af. Zo vergelijken we de oude gloeilamp het beste met LED lampen die een kleurtemperatuur hebben van 2500 tot 3000 kelvin. Bekijk de kleur tabel via deze link.

Geen energiekosten

Vanwege het minimale energiegebruik van LED, is deze lamp uiterst geschikt voor (kerst) verlichting op batterij. Een batterij met voldoende energie kan een kerstsnoer eenvoudig 1 tot 5 dagen laten branden in de donkere uurtjes. Door er nu ook nog een zonne paneel aan toe te voegen wordt de gehele verlichting set ‘Stand Alone’. Dat wil zeggen dat je  op werkelijk elke locatie sfeer kan creëren met de kerst-zonne-verlichting set. Hoe leuk is het om bomen in jouw straat te versieren?

De solar set heeft ook een interne lichtsensor die ervoor zorgt dat de lampjes automatisch aangaan als het donker is, en weer uitschakelen bij daglicht

 

 

 

 

 

Met deze mooie kerstlampjes op zonne energie kun je overal in de tuin sfeer creëren. De bolletjes geven mooi wit licht en vallen extra op door hun bolvorm. De kerstlampjes hoeven niet perse in een boom natuurlijk. Ook leuk om een boeiboord te versieren of krans van te maken.

Bekijk alle specificaties van deze verlichting

 

Facebooktwitterlinkedin