Blog navigation

Laatste Reacties

14.4V Accu

Actieve filters

Black & Decker accu's A14, A9262 en A1114L zijn uitstekende keuzes voor uw gereedschappen. Beide accu's zijn beschikbaar in 14,4 volt NiMH en A1114L, BL1514 Lithium-varianten, waardoor je de mogelijkheid hebt om de accu te kiezen die het beste bij jouw specifieke behoeften past.

De 14,4 volt NiMH-accu's (A14 en A1114L) zijn bekend om hun lange levensduur en betrouwbaarheid. Dankzij de NiMH-technologie blijft de accu actief voor een langere tijd, zodat je langer kunt werken zonder stroomonderbrekingen. Bovendien zijn deze accu's gemakkelijk op te laden en te hergebruiken, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor je gereedschap.

De BL1514 Lithium-accu's zijn een nog beter alternatief voor degenen die op zoek zijn naar nog betere prestaties. Deze accu's zijn lichter van gewicht dan hun NiMH-tegenhangers, waardoor je minder vermoeid raakt tijdens het werk. Bovendien bieden ze snellere oplaadtijden en een langere levensduur, wat betekent dat je minder vaak hoeft op te laden en dat de accu langer meegaat.

Of je nu op zoek bent naar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van NiMH-accu's of de prestaties en efficiency van Lithium-accu's, Black & Decker heeft het juiste product voor jou. Dankzij de hoge kwaliteit en prestaties van deze accu's kun je vertrouwen op ze om jou te helpen bij al je projecten.

Toestemming voor cookies