Filteren op

Product type

Product type

Licht standen

Licht standen

Voltage

Voltage

Capaciteit

Capaciteit

Chemie

Chemie

Wattage

Wattage

Aansluiting

Aansluiting

Lichtsterkte

Lichtsterkte

Lichtkleur

Lichtkleur

Blog navigation

Laatste Reacties

Zonne-energie

Actieve filters

LED verlichting kippenhok

LED Kippenhoklamp 12V

Prijs € 6,95
Kippenhok verlichting LED 12 volt Doordat deze lampen een laag voltage hebben worden deze vaak gebruikt in...
Prijs € 6,95
zonnepaneel met laadregelaar

Set zonnepaneel 20W met 12V 7,2Ah accu

Prijs € 79,95
Set zonnepaneel & loodaccu Dit solarpaneel is geschikt om energie op te wekken op plekken waar geen...
Prijs € 79,95
zonnepaneel 30W

Set zonnepaneel 30W met 12Ah accu

Prijs € 99,95
Set zonnepaneel & loodaccu Dit solarpaneel is geschikt om energie op te wekken op plekken waar geen...
Prijs € 99,95
Zonnepaneel 6V 18W

Zonnepaneel 6V 18W

Prijs € 24,95
Zonnepaneel 6V 18W Dit solarpaneel is geschikt om extra energie te leveren aan solar verlichting. In de maanden...
Prijs € 24,95
Zonnepaneel 6V

Zonnepaneel 6V 6W/10W

Prijs € 20,95
Zonnepaneel Polycristalline Dit solarpaneel is geschikt om extra laadenergie te leveren aan solarverlichting....
Prijs € 20,95
Splitter met DC aansluiting 5.5x2.5mm

DC Splitter 5,5 x 2,5mm

Prijs € 6,95
DC Splitter 5,5 x 2,5mm Met deze splitkabel kunt u 2 zonnepanelen aansluiten op 1 solar lamp. Ideaal voor de...
Prijs € 6,95

Zonne-energie

Ontdek de kracht van zonne-energie en maak je huis en tuin duurzaam met de uitgebreide selectie zonne-energieproducten bij AccuCompany. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen, omvormers of solar verlichting, wij hebben alles wat je nodig hebt om te profiteren van de voordelen van groene energie.

Zonnepanelen zijn een slimme investering waarmee je kunt profiteren van gratis en schone energie rechtstreeks van de zon. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit die je kunt gebruiken om je huis van stroom te voorzien. Met zonnepanelen kun je niet alleen je ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook besparen op je energierekening. Bij AccuCompany hebben we een breed scala aan zonnepanelen van verschillende merken en vermogensniveaus, zodat je de beste optie kunt kiezen die past bij je specifieke energiebehoeften en budget.

Naast zonnepanelen is een Laadregelaar een essentieel onderdeel van een zonne-energiesysteem. Een omvormer zet de gelijkstroom (DC) die wordt geproduceerd door de zonnepanelen om in wisselstroom (AC) die geschikt is voor gebruik in je huishouden. Het kiezen van de juiste omvormer is cruciaal om ervoor te zorgen dat je zonne-energiesysteem efficiënt werkt. Bij AccuCompany hebben we een breed assortiment omvormers van hoogwaardige kwaliteit, variërend in capaciteit en functies, zodat je de juiste omvormer kunt vinden die perfect aansluit bij je zonnepanelen en energiebehoeften.

Daarnaast bieden we ook een scala aan solar verlichtingsopties om je buitenruimte te verfraaien en te verlichten. Met tuinlampen op zonne-energie geniet je niet alleen van heldere verlichting in je tuin, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Deze milieuvriendelijke buitenlampen zijn niet aangesloten op het energienet en werken volledig op zonne-energie, waardoor je geen elektriciteitskosten hebt. Ze zijn praktisch in gebruik, aangezien ze automatisch aangaan via de ingebouwde schemersensor zodra het donker wordt. Bovendien zijn ze draadloos en eenvoudig te plaatsen, waardoor je ze overal kunt installeren zonder gedoe met bekabeling.

Bij AccuCompany streven we ernaar om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. Onze hoogwaardige zonnepanelen, omvormers en solar verlichting buiten, bieden betrouwbare prestaties, efficiëntie en duurzaamheid. Maak de overstap naar zonne-energie en geniet van de vele voordelen, zoals kostenbesparing, milieuvriendelijkheid en energieonafhankelijkheid. Bezoek AccuCompany om ons volledige assortiment aan zonne-energieproducten te ontdekken en laat de kracht van de zon voor jou werken. Transformeer je huis en tuin met groene energie en draag bij aan een schonere toekomst.

Klik hier voor meer productinfo betreft zonne-energie tuinlamp

Toestemming voor cookies