Blog navigation

Zonne-energie

Er zijn 42 producten.


Item 1-12 van 42 in totaal item(s)

Actieve filters

Zonnepaneel 6V 18W

Zonnepaneel 6V 18W

Prijs € 24,95
Zonnepaneel 6V 18W Dit solarpaneel is geschikt om extra energie te leveren aan solar verlichting. In de maanden...
Prijs € 24,95
Zonnepaneel 6V 6W/10W

Zonnepaneel 6V 6W/10W

Prijs € 20,95
Zonnepaneel Polycristalline Dit solarpaneel is geschikt om extra laadenergie te leveren aan solarverlichting....
Prijs € 20,95
DC Splitter 5,5 x 2,5mm

DC Splitter 5,5 x 2,5mm

Prijs € 6,95
DC Splitter 5,5 x 2,5mm Met deze splitkabel kunt u 2 zonnepanelen aansluiten op 1 solar lamp. Ideaal voor de...
Prijs € 6,95
Solar LED wandlamp met bewegingssensor

Solar LED wandlamp met bewegingssensor

Prijs € 18,95
Solar 36 LED wandlamp met bewegingssensor Deze wandlamp valt op door het fraaie dunne design, en is ideaal om te...
Prijs € 18,95
Solar kerst sfeerverlichting 30 LEDs bolletjes

Solar kerst sfeerverlichting 30 LEDs bolletjes

Normale prijs € 19,95 -10% Prijs € 17,95
Sfeerverlichting voor buiten op terras of op de camping Deze mooie verlichting is ideaal voor buiten...
  • -10%
Normale prijs € 19,95 -10% Prijs € 17,95
Solar tuinspots warm wit set van 3 stuks

Solar tuinspots warm wit set van 3 stuks

Prijs € 29,95
Solar tuinspotset van 3 stuks Geschikt voor tuin-, trap- of boomverlichting. Solarpaneel incl. batterij met 3...
Prijs € 29,95
LED Solar buitenlamp 1000 Lumen met sensor en dimstand

LED Solar buitenlamp 1000 Lumen met sensor en dimstand

Normale prijs € 59,95 -€ 30,00 Prijs € 29,95
Buitenverlichting op zonne-energie met bewegingssenor met dimstand Ideaal voor het verlichten van uw tuin, carport,...
  • -€ 30,00
Normale prijs € 59,95 -€ 30,00 Prijs € 29,95

Ontdek de kracht van zonne-energie en maak je huis en tuin duurzaam met de uitgebreide selectie zonne-energieproducten bij AccuCompany. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen, omvormers of solar verlichting, wij hebben alles wat je nodig hebt om te profiteren van de voordelen van groene energie.

Zonnepanelen zijn een slimme investering waarmee je kunt profiteren van gratis en schone energie rechtstreeks van de zon. Deze panelen zetten zonlicht om in elektriciteit die je kunt gebruiken om je huis van stroom te voorzien. Met zonnepanelen kun je niet alleen je ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook besparen op je energierekening. Bij AccuCompany hebben we een breed scala aan zonnepanelen van verschillende merken en vermogensniveaus, zodat je de beste optie kunt kiezen die past bij je specifieke energiebehoeften en budget.

Naast zonnepanelen is een omvormer een essentieel onderdeel van een zonne-energiesysteem. Een omvormer zet de gelijkstroom (DC) die wordt geproduceerd door de zonnepanelen om in wisselstroom (AC) die geschikt is voor gebruik in je huishouden. Het kiezen van de juiste omvormer is cruciaal om ervoor te zorgen dat je zonne-energiesysteem efficiënt werkt. Bij AccuCompany hebben we een breed assortiment omvormers van hoogwaardige kwaliteit, variërend in capaciteit en functies, zodat je de juiste omvormer kunt vinden die perfect aansluit bij je zonnepanelen en energiebehoeften.

Daarnaast bieden we ook een scala aan solar verlichtingsopties om je buitenruimte te verfraaien en te verlichten. Met tuinlampen op zonne-energie geniet je niet alleen van heldere verlichting in je tuin, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Deze milieuvriendelijke buitenlampen zijn niet aangesloten op het energienet en werken volledig op zonne-energie, waardoor je geen elektriciteitskosten hebt. Ze zijn praktisch in gebruik, aangezien ze automatisch aangaan via de ingebouwde schemersensor zodra het donker wordt. Bovendien zijn ze draadloos en eenvoudig te plaatsen, waardoor je ze overal kunt installeren zonder gedoe met bekabeling.

Bij AccuCompany streven we ernaar om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. Onze hoogwaardige zonnepanelen, omvormers en solar verlichting bieden betrouwbare prestaties, efficiëntie en duurzaamheid. Maak de overstap naar zonne-energie en geniet van de vele voordelen, zoals kostenbesparing, milieuvriendelijkheid en energieonafhankelijkheid. Bezoek AccuCompany om ons volledige assortiment aan zonne-energieproducten te ontdekken en laat de kracht van de zon voor jou werken. Transformeer je huis en tuin met groene energie en draag bij aan een schonere toekomst.