Blog navigation

Laatste Reacties

Kippenhok verlichting

Actieve filters

LED verlichting kippenhok

LED Kippenhoklamp 12V

Prijs € 6,95
Kippenhok verlichting LED 12 volt Doordat deze lampen een laag voltage hebben worden deze vaak gebruikt in...
Prijs € 6,95

Kippenhok Verlichting

In de winter zijn er minder zonuren. Om ervoor te zorgen dat kippen voldoende en lang genoeg licht hebben in het kippenhok, kunt u met deze 12 volt LED-lamp de lengte van het daglicht verlengen.

Deze energiezuinige LED-verlichting is ook ideaal voor gebruik in caravan, camper of boot.

Gezondheid en Productiviteit van Uw Kippen Kippenhokverlichting speelt een cruciale rol in het waarborgen van de gezondheid en productiviteit van uw kippen. Door de juiste verlichting te installeren, kunt u de leefomstandigheden in het hok verbeteren, de eierproductie verhogen en het welzijn van de kippen bevorderen.

Voordelen van Kippenhok verlichting:
Verbeterde Eierproductie: Kippen reageren op lichtcycli. Door kunstmatige verlichting te gebruiken, kunt u de daglichturen verlengen, wat de eierproductie kan verhogen, vooral in de wintermaanden wanneer de dagen korter zijn.

Gezondheid en Welzijn:
Adequate verlichting helpt bij het reguleren van het slaap- en waakritme van kippen, wat hun algehele gezondheid en welzijn ten goede komt. Het helpt ook bij het voorkomen van gedragsproblemen zoals veren pikken.

Installatietips:


Lichtschema:
Stel een consistent lichtschema in. Kippen hebben doorgaans 14-16 uur licht per dag nodig voor optimale eierproductie. Gebruik een timer om een stabiel lichtregime te handhaven. Plaatsing: Plaats de verlichting gelijkmatig in het hok om schaduwen en donkere plekken te vermijden. Zorg ervoor dat het licht niet direct in de ogen van de kippen schijnt om stress te voorkomen.

Veiligheid:
Zorg ervoor dat alle elektrische bedrading veilig is geïnstalleerd en buiten het bereik van de kippen blijft. Gebruik waterdichte armaturen om schade door vocht te voorkomen. Conclusie: Kippenhok verlichting is een essentieel onderdeel van het houden van gezonde en productieve kippen. Door de juiste verlichting te kiezen en een goed lichtschema te implementeren, kunt u de leefomstandigheden van uw kippen aanzienlijk verbeteren, wat resulteert in een hogere eierproductie en een beter welzijn van uw dieren

Toestemming voor cookies