Blog navigation

BLOG

De meest krachtige, flexibele en veelzijdige blogmodule voor Prestashop. BLOG biedt alles wat je nodig hebt om een professionele blogruimte voor je website te creëren.
 
Sorteer op:
 • De beste fietsverlichting is oplaadbare fietsverlichting!
  De beste fietsverlichting is oplaadbare fietsverlichting!
  53 Weergaven

  Oplaadbare fietsverlichting biedt duurzaamheid, kostenbesparing en milieuvriendelijkheid. Het gemakkelijke oplaadproces, langere batterijduur en weerbestendigheid maken het een slimme investering. Met diverse lichtstanden past een lamp zich aan verschillende omstandigheden aan. Een slimme keuze voor veiligheid en milieu, waardoor wegwerpbatterijen de deur uit kunnen.

  Lees meer
 • Wat kost een accu voor scootmobiel?
  Wat kost een accu voor scootmobiel?
  62 Weergaven

  Accu's vormen het kloppende hart van scootmobielen. Het is essentieel om te begrijpen wat de kosten en overwegingen zijn bij het vervangen van deze accu’s. In deze blog gaan we dieper in op accu capaciteit, aanduidingen in Wattuur (Wh) en de keuzes tussen loodaccu's en lithiumaccu's.

  Lees meer
 • Hoe moet je een buitenlamp met sensor aansluiten?
  Hoe moet je een buitenlamp met sensor aansluiten?
  77 Weergaven

  Ontdek waarom onze kant-en-klare solar buitenlampen met sensor moeiteloos zijn! Geen gedoe met bedrading of losse sensoren - gewoon installeren en genieten. Bespaar tijd en moeite, en verlicht je buitenruimte zonder gedoe.

  Lees meer
 • De Kracht achter accu's voor handschoenen
  De Kracht achter accu's voor handschoenen
  77 Weergaven

  Transformeer jouw wintersportervaring en maak het een stuk behaaglijker met de innovatieve verwarmde handschoen accu van van AccuCompany voor o.a. Bertschat en 30Seven. Dankzij onze geavanceerde batterijtechnologie bieden deze handschoenen niet alleen optimale warmte, maar ook het comfort en de bewegingsvrijheid die essentieel zijn tijdens het skiën of snowboarden. Geniet van elke afdaling zonder koude handen en ervaar hoe onze handschoen accu jouw wintersportavontuur naar een hoger niveau...

  Lees meer
 • Wat maakt LiFePO4 Accu's Uniek?
  Wat maakt LiFePO4 Accu's Uniek?
  88 Weergaven

  LiFePO4-accu's zijn uniek door het gebruik van lithium-ijzer-fosfaat als kathodemateriaal. Ze onderscheiden zich door intrinsieke veiligheid, lange levensduur, hoge energie-efficiëntie, snelle oplaadtijd en milieuvriendelijkheid. Deze eigenschappen maken ze ideaal voor diverse toepassingen, waaronder elektrische voertuigen, zonne-energieopslag, maritieme toepassingen en draagbare elektronica, evenals voor industriële toepassingen met hogere voltages zoals 48V of 60V.

  Lees meer
 • Hoe sluit je een zonne panelen 12v aan
  Hoe sluit je een zonne panelen 12v aan
  89 Weergaven

  Met een 12 volt zonnepaneel kun je eenvoudig een accu opladen voor bijvoorbeeld het aansluiten van een LED lamp, schrikdraad of schakelklok. Voor het opladen van een 12 volt accu is het van belang dat spanning uit het zonnepaneel wordt omgevormd zodat de accu niet overlaad of diep-ontlaad. Met een laadregelaar zorg je ervoor dat de accu veilig oplaad en dat de accu spanning afschakelt als de accu een te lage accuspanning heeft.

  Lees meer
 • Lithium-ion accu's (Li-ion) en Lithium-ijzerfosfaat accu's (LiFePO4)
  Lithium-ion accu's (Li-ion) en Lithium-ijzerfosfaat accu's (LiFePO4)
  196 Weergaven

  Ontdek de wereld van lithium-ion accu's (Li-ion) en lithium-ijzerfosfaat accu's (LiFePO4) in onze nieuwste blog. Leer over de verschillen, voordelen en toepassingen van deze geavanceerde accutechnologieën. Van langere levensduur tot milieuvriendelijkheid, duik in de details die jouw keuze voor een accu kunnen beïnvloeden.

  Lees meer
 • Hoelang gaat een accu van een elektrische fiets mee?
  Hoelang gaat een accu van een elektrische fiets mee?
  261 Weergaven

  Ontdek in onze nieuwste blog de essentiële factoren die de levensduur van de accu van jouw elektrische fiets beïnvloeden. Van accutypes tot onderhoudstips, wij bieden inzicht in hoelang je kunt genieten van optimale prestaties. Leer hoe je het beste uit je e-bike-accu haalt en ervaar zorgeloos elektrisch fietsen! 🚴⚡ #AccuLevensduur #ElektrischeFiets #OnderhoudTips

  Lees meer
 • Hoe lang duurt het opladen van een elektrische fiets
  Hoe lang duurt het opladen van een elektrische fiets
  72 Weergaven

  Ontdek snelheid en gemak: leer hoe lang het duurt om je elektrische fiets op te laden. Van snelle top-ups tot volledige oplaadtijden, krijg inzicht in efficiënt opladen voor ononderbroken fietsplezier.

  Lees meer
 • Alles wat je moet weten over een scootmobiel Accu
  Alles wat je moet weten over een scootmobiel Accu
  64 Weergaven

  Ontdek alles wat je moet weten over de accu van jouw scootmobiel! Van levensduur tot oplaadtips, krijg inzicht in het onderhoud en optimaliseer de prestaties van jouw scootmobiel. Blijf zorgeloos mobiel met onze handige accu-informatie.

  Lees meer
 • Keuze E-Bike
  Keuze E-Bike
  59 Weergaven

  Maak de juiste keuze voor jouw e-bike avontuur! Ontdek ons assortiment e-bikes en vind de perfecte combinatie van stijl, prestaties en comfort. Rijd moeiteloos en geniet van elke rit met onze hoogwaardige e-bikes.

  Lees meer
 • De juiste accu lader verlengt de levensduur van je accu
  De juiste accu lader verlengt de levensduur van je accu
  35 Weergaven

  Optimaliseer de prestaties van je accu met de juiste lader! Ontdek hoe een geschikte acculader niet alleen snel oplaadt, maar ook de levensduur van je accu verlengt. Investeer in duurzaamheid en blijf altijd krachtig onderweg!

  Lees meer
123>|
Showing 1 to 12 of 32 (3 Pages)