Hoe je jouw fietsaccu eenvoudig kunt aanmelden via onze webshop

Hoe je jouw fietsaccu eenvoudig kunt aanmelden via onze webshop

Het reviseren van je fietsaccu is een uitstekende manier om de levensduur van je batterij te verlengen en de prestaties van je elektrische fiets te verbeteren. Bij AccuCompany maken we het aanmelden van je fietsaccu voor revisie gemakkelijk en probleemloos via onze gebruiksvriendelijke webshop. In dit blogartikel nemen we je stap voor stap mee door het aanmeldproces, zodat je snel en efficiënt kunt genieten van een gereviseerde accu.

Stap 1: Bestel de revisie via de website
Het eerste wat je moet doen, is de revisie van je fietsaccu bestellen via onze webshop. Blader door ons assortiment van revisieservices en selecteer de juiste optie voor jouw type accu. Voeg de revisie toe aan je winkelwagen en voltooi het bestelproces. Tijdens het afrekenen kun je ervoor kiezen om de revisie direct te betalen, of je kunt ervoor kiezen om de betaling uit te stellen tot later in het proces, bij stap 5.

Stap 2: Planning van de revisieopdracht
Nadat je de revisie hebt besteld, plannen wij de revisieopdracht in. Binnenkort ontvang je een e-mail van AccuCompany met de datum waarop de revisie van jouw accu zal beginnen. Dit geeft je een duidelijk beeld van het tijdsbestek waarin je de accu naar ons kunt sturen of wanneer je de accu kunt afgeven in ons filiaal in Riethoven.

Stap 3: Verzend je accu naar AccuCompany
Nu is het tijd om je accu naar AccuCompany te sturen. Je hebt de keuze om een vervoerder naar keuze te gebruiken of de accu persoonlijk af te geven in Riethoven, waar onze werkplaats zich bevindt. Zorg ervoor dat de accu stevig is verpakt en voldoende is beschermd tijdens het transport.

Stap 4: Accu revisie in onze werkplaats
Zodra je accu bij ons is aangekomen, gaan onze experts aan de slag in onze werkplaats. De revisie van je accu zal plaatsvinden op de ingeplande datum, met een geschatte doorlooptijd van ongeveer 5 werkdagen. We zorgen ervoor dat je accu grondig wordt gereviseerd en weer in optimale conditie verkeert.

Stap 5: Betaling (indien nog niet voldaan)
Als je ervoor hebt gekozen om de betaling uit te stellen tijdens stap 1, ontvang je nu van AccuCompany een betaalverzoek via e-mail. Volg de instructies in de e-mail om de betaling te voltooien. Zodra de betaling is ontvangen, gaan we verder met de volgende stap.

Stap 6: Afhalen of verzenden van de gereviseerde accu
Zodra de revisie is voltooid, ligt je gereviseerde accu klaar om te worden afgehaald in Riethoven. Je kunt ook kiezen voor verzending via Packs, een betrouwbare bezorgdienst die een track & trace code biedt, zodat je de verzending kunt volgen. Op deze manier kun je snel je gereviseerde accu installeren en weer zorgeloos genieten van je elektrische fiets.

Het aanmelden van je fietsaccu voor revisie via onze webshop is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Door de stappen te volgen die we hebben beschreven, kun je jouw accu snel en efficiënt laten reviseren. Bij AccuCompany staan we klaar om je te helpen de levensduur en prestaties van je fietsaccu te verbeteren, zodat je nog meer plezier kunt beleven aan je elektrische fiets. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.

Laat hier je reactie achter