Hoe werkt fietsaccu revisie?

Hoe werkt fietsaccu revisie?

Wij zijn AccuCompany, een bedrijf wat gevestigd is ten zuiden van Eindhoven in de plaats Riethoven. Wij zijn gespecialiseerd in fietsaccu revisie, maar inmiddels zijn onze diensten uitgegroeid naar een heel divers assortiment. Zo krijgen wij regelmatig de vraag wat fietsaccu revisie is en hoe het reviseren van een fietsaccu in zijn werk gaat. In deze blog vertellen wij je daar graag meer over.

Wat is fietsaccu revisie?
Accu revisie houdt in dat wij een nieuw cellenpakket in de gebruikte behuizing van de klant plaatsen. In ons accucentrum produceren wij zogenaamde packs. Deze packs bestaan uit een bepaald aantal cellen waarmee de capaciteit van de accu wordt aangegeven. Deze pack wordt in de behuizing van de klant geschoven. Daarna wordt de accu zorgvuldig getest door onze accuspecialisten. Ook je acculader wordt nagekeken. Doordat er een op maat gemaakt pack voor de klant ontwikkeld wordt, kan er vaak een hogere capaciteit in de accu geplaats worden. Hierdoor is de actieradius groter dan voorheen en kan jij meer kilometers fietsen voordat de accu weer opgeladen dient te worden.

Voordelen van revisie
Er zitten veel voordelen aan fietsaccu revisie. Revisie is voordelig, milieuvriendelijk en vaak kun je na revisie meer fietskilometers maken dan voorheen. Verder plaatsen wij hoogwaardige cellen in de accu, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. AccuCompany geeft een garantieperiode van 2 jaar. Je kunt dus altijd bij ons terecht mocht er iets met de fietsaccu aan de hand zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je stuurt een aantal foto’s van je fietsaccu naar info@accucompany.nl óf naar 06-83876020. Je kunt je accu ook aanmelden via onze website. Daarna plannen wij de fietsaccu revisie opdracht in. Wij maken een reparatieformulier aan, daarna dien je de accu op te sturen of af te geven in ons filiaal in Riethoven. Wij zullen op de ingeplande datum starten aan de revisie. Dit zal ongeveer 5 werkdagen duren. Wanneer de fietsaccu revisie afgerond is ontvang je een betaalverzoek van ons en nadat de betaling voldaan is sturen wij de accu retour of nemen wij contact met je op, zodat je de accu weer af kunt komen halen in ons filiaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Laat hier je reactie achter