Blog navigation

Fietsaccu

We geven antwoord op veel gestelde vragen over fietsaccu revisie, elektrische fiets opladers, Solar verlichting of je gereedschap accu. Heb je meer vragen voor ons? Stuur maar door!

 
Sorteer op:
 • Hoelang gaat een accu van een elektrische fiets mee?
  Hoelang gaat een accu van een elektrische fiets mee?
  254 Weergaven

  Ontdek in onze nieuwste blog de essentiële factoren die de levensduur van de accu van jouw elektrische fiets beïnvloeden. Van accutypes tot onderhoudstips, wij bieden inzicht in hoelang je kunt genieten van optimale prestaties. Leer hoe je het beste uit je e-bike-accu haalt en ervaar zorgeloos elektrisch fietsen! 🚴⚡ #AccuLevensduur #ElektrischeFiets #OnderhoudTips

  Lees meer
 • Keuze E-Bike
  Keuze E-Bike
  59 Weergaven

  Maak de juiste keuze voor jouw e-bike avontuur! Ontdek ons assortiment e-bikes en vind de perfecte combinatie van stijl, prestaties en comfort. Rijd moeiteloos en geniet van elke rit met onze hoogwaardige e-bikes.

  Lees meer
 • Nieuwe Fietsaccu voor Bosch, Stella, Protanium, Flyer, Gazelle, Brinkers en Matrabikes
  Nieuwe Fietsaccu voor Bosch, Stella, Protanium, Flyer, Gazelle, Brinkers en Matrabikes
  46 Weergaven

  Upgrade jouw fietservaring met onze nieuwe accu's voor Bosch, Stella, Protanium, Flyer, Gazelle, Brinkers en Matrabikes. Geniet van langere ritten en betrouwbare prestaties. Ontdek de kracht van vernieuwde energie voor jouw fietsavonturen!

  Lees meer
 • Hoe je jouw fietsaccu eenvoudig kunt aanmelden via onze webshop
  Hoe je jouw fietsaccu eenvoudig kunt aanmelden via onze webshop
  21 Weergaven

  Maak van het aanmelden van je fietsaccu een eitje met onze webshop! Ontdek eenvoudige stappen voor een snelle registratie en geniet binnen de kortste keren van onze accu-service. Meld je accu nu aan en zet je fietservaring in de hoogste versnelling!

  Lees meer
 • LiFePO4 Fietsaccu Revisie: Het Geheim van de Halfords Kemp Starley/Lifebike 24V Accu
  LiFePO4 Fietsaccu Revisie: Het Geheim van de Halfords Kemp Starley/Lifebike 24V Accu
  29 Weergaven

  Ontdek het geheim van optimale prestaties! Onze LiFePO4 fietsaccu revisie onthult het verborgen potentieel van de Halfords Kemp Starley/Lifebike 24V accu. Herleef de kracht en duurzaamheid van je fietsbatterij, ervaar een langere levensduur en geniet van moeiteloze ritten. Upgrade vandaag nog naar een nieuwe dimensie van fietsplezier!

  Lees meer
 • Klaar Terwijl U Wacht: De Revolutie in Fietsaccu Revisie!
  Klaar Terwijl U Wacht: De Revolutie in Fietsaccu Revisie!
  298 Weergaven

  Ervaar de fietsaccu revolutie: snelle revisies terwijl je wacht! Ontdek hoe we jouw fietsaccu in no-time vernieuwen, zodat je snel weer op weg kunt. Geen wachttijden, alleen directe fietsplezier!

  Lees meer
 • De invloed van weer en temperatuur op je E-bike accu
  De invloed van weer en temperatuur op je E-bike accu
  41 Weergaven

  Ontdek de dynamische relatie tussen weer en temperatuur op jouw E-bike accu. Onze blog onthult de impact van verschillende weersomstandigheden op de prestaties en levensduur van je accu. Leer hoe je jouw elektrische fiets optimaal kunt onderhouden, ongeacht de weersvoorspelling!

  Lees meer
 • Lithium accu voor onderwater SUEX scooter
  Lithium accu voor onderwater SUEX scooter
  10 Weergaven

  Dompel jezelf onder in de wereld van sublieme onderwateravonturen met onze blog over Lithium-accu's voor SUEX-scooters. Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van deze geavanceerde accutechnologie, die jouw onderwaterscooter naar ongekende diepten stuwt. Lees nu en ervaar grenzeloze onderwaterbewegingsvrijheid! 🌊🔋 #OnderwaterTechnologie #LithiumAccu #SUEXScooter

  Lees meer
 • Lithium batterijen 18650 versus 21700
  Lithium batterijen 18650 versus 21700
  68 Weergaven

  Lithiumbatterijen ontrafeld: 18650 vs. 21700. Ontdek de kracht van compacte energie en de evolutie naar indrukwekkende prestaties. Welke wint jouw vertrouwen? Lees snel voor de ultieme batterijvergelijking! #EnergieRevolutie #18650vs21700

  Lees meer
 • Accupacks op maat gemaakt
  Accupacks op maat gemaakt
  11 Weergaven

  Accupacks op maat gemaakt zijn batterijpakketten die specifiek zijn ontworpen en samengesteld voor de unieke eisen van een bepaalde toepassing of apparaat. Dit maatwerk resulteert in betere prestaties, langere levensduur en optimale integratie met het eindproduct.

  Lees meer
 • Actieradius na fietsaccurevisie
  Actieradius na fietsaccurevisie
  622 Weergaven

  Ontdek een verbeterde actieradius na onze fietsaccurevisie! Onze deskundige service herstelt en optimaliseert de accu, waardoor je elektrische fiets meer kilometers kan afleggen per oplaadbeurt. Geniet van langere ritten en verleng de levensduur van je e-bike met onze accurevisie.

  Lees meer
 • Tips voor het opladen elektrische fiets
  Tips voor het opladen elektrische fiets
  17 Weergaven

  Optimaliseer de levensduur van je elektrische fietsbatterij met deze handige oplaadtips. Kies voor regelmatig opladen, vermijd diepe ontlading, en bewaar je e-bike op een koele plek. Gebruik de juiste oplader en laad op tot 80-90% voor dagelijks gebruik. Volg deze simpele stappen voor een efficiënter en duurzamer elektrisch fietsavontuur!

  Lees meer
12>|
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)