Bezorg dag kiezen
Bestel je voor 16.00 uur op een werkdag, dan kunnen wij bijna alle artikelen dezelfde dag nog verzenden, mits op voorraad.  Ruim 95% van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen die je op vrijdag plaatst, ontvang je op zaterdag bij levering op particulier adres. Kan iets niet de volgende dag bezorgd worden.

Standaard pakket
Wilt u uw pakket laten afleveren bij een pakketshop of tóch op een ander adres? U kunt via de e-mail die u ontvangt van onze vervoerder tot 4 uur van te voren uw afleveradres en tijdstip wijzigen.

ADR pakket (o.a. Li-ion Fietsaccu's)
Accu's welke middels Lithium technieken (boven de 100Wh) zijn gemaakt vallen onder het ADR, dat is het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen over de weg. Voornamelijk fietsaccu's worden hiermee verstuurd. Deze pakketten worden met PACKS vervoerd. Hierbij geldt; bestel je voor 15.00 uur, volgende werkdag geleverd (in Nederland ook op zaterdag!)

Let op! Bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen - in verband met de bootovertocht - 1 à 2 dagen later bezorgd worden. Op een vakantiepark of camping is geen levering mogelijk.

Verzendkosten:

 Standaard pakket
Verzendkosten Nederland € 5,95
Verzendkosten België / Duitsland € 7,95

ADR pakket
Verzendkosten Nederland € 8,95
Verzendkosten België / Duitsland € 12,95

Zelf afhalen
Artikelen die voorradig zijn in onze webwinkel kun je zelf afhalen op ons afhaalpunt aan de Hennepstraat 7 in Riethoven (NB). Zodra de bestelling voor je klaarligt ontvang je een e-mail van ons.

Let op! Neem voor het ophalen van je bestelling het bestelnummer mee!