Bezorg dag kiezen

Bestel je voor 16.00 uur op een werkdag, dan kunnen wij bijna alle artikelen dezelfde dag nog verzenden, mits op voorraad.  Ruim 95% van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar. Bestellingen die je op vrijdag plaatst, ontvang je op zaterdag bij levering op particulier adres.

Standaard pakket

Wilt u uw pakket laten afleveren bij een pakketshop of tóch op een ander adres? U kunt via de e-mail die u ontvangt van onze vervoerder tot 4 uur van te voren uw afleveradres en tijdstip wijzigen.

ADR pakket (o.a. Li-ion Fietsaccu's)

Accu's welke middels Lithium technieken (boven de 100Wh) zijn gemaakt vallen onder het ADR, dat is het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen over de weg. Voornamelijk fietsaccu's worden hiermee verstuurd. Deze pakketten worden met PACKS vervoerd. Hierbij geldt; bestel je voor 15.00 uur, volgende werkdag geleverd (in Nederland ook op zaterdag!)

Bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen - in verband met de bootovertocht - 1 à 2 dagen later bezorgd worden. Op een vakantiepark of camping is geen levering mogelijk.

Verzendkosten:

Standaard pakket

Verzendkosten Nederland € 5,95

Verzendkosten België / Duitsland € 7,95

ADR pakket

Verzendkosten Nederland € 8,95

Verzendkosten België / Duitsland € 12,95

Zelf afhalen

Artikelen die voorradig zijn in onze webwinkel kun je zelf afhalen op ons afhaalpunt aan de Dorpsstraat 9 in Riethoven (NB). Zodra de bestelling voor je klaarligt ontvang je een e-mail van ons. Neem voor het ophalen van je bestelling het bestelnummer mee!

Toestemming voor cookies