Solar tuinlamp
Voor een tuinlamp op solar bent u bij AccuCompany aan het juiste adres. Wij hebben voor u twee verschillende lampen op voorraad. Heeft u interesse in onze Solar LED tuinlamp? Deze lamp heeft 5 verschillende verlichtingsstanden. U kunt hem als wandlamp, maar zeker ook als grondlamp gebruiken. Het grote voordeel is dat u geen kabels nodig heeft. De tuinlamp is daarom door iedereen te installeren. Het LED paneel van de lamp, maar ook het solarpaneel kunt u kantelen in een hoek van 90°. Dit zorgt ervoor dat het paneel hoe dan ook altijd genoeg zonlicht opvangt. Ook bent u er zeker van dat het LED paneel voor meer dan voldoende licht zorgt. Wellicht wilt u het licht op een bepaalde plek laten schijnen. Denk hierbij aan die ene prachtige boom of misschien zelfs aan een bepaald kunstwerk. Het is allemaal mogelijk met deze praktische tuinverlichting.

Specificaties van tuinlamp solar
De solar tuinlamp is voorzien van een oplaadbare batterij. De oplaadtijd is op een zonnige dag ongeveer 8 uur. De sensor voor donker en licht zit handig verwerkt in het zonnepaneel. Als u de lamp gaat gebruiken en dus eerst wilt testen, dan moet u het zonnepaneel overdag even afdekken. Uiteraard behaalt u het meeste rendement als u de tuinlamp op een hele zonnige plek neerzet of ophangt. Als u ervoor kiest om de lamp neer te zetten, dan kan dit door middel van de meegeleverde grondpin. Hangt u de tuinlamp liever op, gebruik dan het bevestigingsset dat u vindt bij de bestelling. Wij kunnen de lamp bij u laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om hem op ons afhaaladres zelf op te halen. We zijn op alle werkdagen geopend. Op zaterdag zijn we alleen open op afspraak.

Tuinlamp op solar
De tuinlamp solar betekent een echte aanwinst voor uw tuin. Op deze manier heeft u een snelle, gemakkelijke en mooie tuinverlichting. Is de tuin voor u in de zomermaanden ook een soort verlenging van uw woning? Dan is de verlichting van groot belang. Hiermee creëert u sfeer en veiligheid. Het installeren is niet moeilijk. In een paar minuten heeft u deze tuinlamp geïnstalleerd. U haalt de lamp uit de doos en u kijkt waar de lamp moet komen. Direct zonlicht is erg belangrijk in verband met het opladen. Dan bevestigt u de lamp aan een muur of u prikt hem in de grond. U bent totaal niet afhankelijk van stopcontacten of elektriciteitskabels. Zo heeft u meer keus en kunt u de lamp op vrijwel elke gewenste plek neerzetten of ophangen.Toestemming voor cookies