Gazelle Innergy fietsaccu

De fietsaccu van de Gazelle Innergy ebike heeft een drukknop om de accu te activeren op je fiets. Bij de oudere modellen is de drukknop in het achterlicht verwerkt. Door frequent gebruik, vuil en vocht gaat de schakelaar soms defect of maakt slecht contact. Dit kun je eenvoudig zelf oplossen door een nieuw achterlicht voor de Gazelle Innergy fietsaccu te kopen. Deze is met 1 schroef bevestigd en eenvoudig te vervangen. In sommige gevallen is de lamp vast gekit van binnen. Verwijder de schroef uit de achterlamp en trek de lamp recht naar achteren.

Bij het nieuwe model van de Innergy fietsaccu is de batterij indicator aan de zijkant geplaatst en de sleepmode knop is verwerkt in het midden van de batterij indicator. Deze kun je helaas niet zelf vervangen, maar AccuCompany kan een bypass maken als de schakelaar defect is. Middels een klein schakelaartje in de accu kun je de gazelle fietsaccu weer inschakelen.

gazelle accu reviseren of repareren

Yamaha PAS fietsaccu

De fietsaccu van Yamaha PAS heeft een kunststof Hirose oplaad plug. Het komt regelmatig voor dat de fiets wordt gepakt terwijl de lader nog in de elektrische fiets zit. Als je pech hebt breekt de oplaad stekker af en kun je de fietsaccu niet meer opladen. Deze plug is speciaal gemaakt voor Yamaha PAS en helaas niet los verkrijgbaar. Is je plug afgebroken dan kan AccuCompany een ander type plug in de accu maken en de oplader aanpassen


Yamaha PAS reparatie

Toestemming voor cookies