Zonne-energie buitenverlichting
Zoekt u naar buitenverlichting op zonne-energie? Dan bent u bij AccuCompany aan het juiste adres. Houdt u ook zo van het buitenleven? Voor veel mensen is de tuin tegenwoordig een soort verlenging van de woonkamer. Het is dan ook heerlijk om buiten in de tuin te ontspannen. Uiteraard verhoogt u de sfeer alleen nog maar als u kiest voor mooie buitenverlichting. Neemt u buitenverlichting op zonne energie, dan bent u duurzaam en milieuvriendelijk bezig.

 De buitenverlichting zonne-energie kunt u neerzetten of ophangen
Kiest u voor de zonne-energie buitenverlichting van AccuCompany, dan zult u zien dat u deze tuinlamp kunt ophangen of kunt neerzetten. Kiest u ervoor om de lamp in de tuin te zetten, dan kunt u gebruik maken van de handige pin die wordt meegeleverd. Ook als u gaat voor ophangen vindt u bevestigingsmateriaal dat u daarvoor kunt gebruiken. Wij adviseren u om een plekje te kiezen waar veel zonlicht op valt. U begrijpt dat u in dat geval het meeste rendement heeft.

 Waar plaatst u de buitenverlichting op zonne-energie?
Als u een plekje zoekt voor uw buitenverlichting op zonne-energie, dan is het zonlicht dus het belangrijkste om rekening mee te houden. Verder maakt het niet veel uit waar u de lamp neerzet of ophangt. U hoeft tenslotte geen rekening te houden met stopcontacten. Heeft u nog vragen over onze buitenverlichting? Neem even contact met ons op en we helpen u meteen verder.