Onderzoek
Loopt de actieradius van je fietsaccu ineens terug? Of loopt de kwaliteit van je accu achteruit? Ervaar je problemen met het gebruik van je e-bike en wil je weten of het aan de accu of aan de lader ligt? Wilt u uw elektrische fiets verkopen en een meetrapport bij uw accu hebben? Wij hebben de apparatuur in huis voor een fietsaccutest waarmee we jouw accu op capaciteit kunnen testen en de oplader op werking.

Hoe werkt het?
1. Stuur je accu met lader en begeleidend schrijven naar ons op. Graag de sleutel toevoegen indien de accu voorzien is van een slot. De accu bij ons afgeven in Riethoven mag uiteraard ook.
2. Wij gaan de accu en lader uitvoerig nakijken en testen.
3. Wij nemen contact met je op zodra de controle is uitgevoerd en bespreken de mogelijkheden.

De kosten van een onderzoek bedragen €25,00 excl retourzending. Mocht je besluiten dat je revisie wenst of een vervanging van jouw accu dan vervallen deze onderzoekskosten. Een onderzoek wordt altijd door ons ingepland. Gemiddeld duurt dit 3-5 werkdagen.

Kleine reparaties
Is de laadconnector in jouw accu defect of is de behuizing van jouw accu versleten? Informeer naar de mogelijkheden.
In dit geval bedragen de kosten €25,00 voor onderzoek hierbij komen dan nog kosten voor een kleine reparatie of nieuwe behuizing (excl retourkosten).