Smart Ansmann Union batterij

Fietsaccu bakfiets smart

Smart Fietsaccu van Union is een speciale fietsaccu met slimme electronica. De accu communiceert met de fietscontroller, an alleen deze smart batterij kan worden gebruikt in de fiets. Een vergelijkbaar model zonder smart functie zal op de elektrische fiets een foutcode geven en geen trapondersteuning bieden.

Revisie van de Smart modellen is niet aan te bevelen omdat ook een de Smart BMS een beperkte levensduur heeft en vaak na revisie de geest geeft.

Smart eiken battery

AccuCompany levert deze accu nieuw met de specifieke startfunctie en gemaakt met hoogwaardige Panasonic cellen. De accu is leveraar in 36 volt en 24 volt met een capaciteit van 11,2 Ah.

Dit model fietsaccu wordt ook veel toegepast op modellen van Union Canto, Union Erail, Hollandia, Kettler, Kalkhoff, Victoria, Ilse bike, Montana, Mifa, diverse bakfietsen, Cadence en Ansmann accu ANS-KLC36S92B, Electrobeat (Halfords), Aldi Cult e-bike.

Deze nieuwe accu hoeft niet te worden ingelezen op de fiets en is oplaadbaar met de originele acculader. Voor meer informatie, bekijk de webwinkel van AccuCompany

Facebooktwitterlinkedin